vrijdag, juli 12, 2024

Ga mee op winterexcursie in het Schollebos

Op zaterdag 10 februari organiseert Stichting Natuurvrienden Capelle aan den IJssel (SNC) de jaarlijkse winterexcursie in het Schollebos. Deelname is gratis.

De excursie staat in het teken van de winterperiode. Onder begeleiding wandel je door het stukje Capelse natuur en krijg je uitleg over de flora en fauna dat nu te zien is: “Op dit moment zijn er nog enkele wintergasten aanwezig. De eerste bloeiende bloemen laten zich zien, struiken beginnen al uit te lopen en bolplanten steken hun kop boven de grond.”

Aanmelding niet nodig

De excursie start om 13.00 uur en start vanaf de parkeerplaats bij het Pannenkoekenhuis aan de Bermweg 133. Aanmelden is niet nodig. De hele tocht duurt ongeveer twee uur. Deelname aan de excursie is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt gewaardeerd.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen