vrijdag, juli 12, 2024

Afscheidsreceptie Peter Oskam op 29 januari

Op maandag 29 januari is er een afscheidsreceptie in het Isala Theater. Capellenaren kunnen dan afscheid nemen van Peter Oskam. Ook is er een programma met verschillende sprekers en muziek.

Afgelopen acht jaren kende Capelle aan den IJssel Peter Oskam als burgemeester. Afgelopen december kondigde hij plots zijn vertrek aan, omdat hij was voorgedragen als Griffier in de Tweede Kamer. Op dinsdag 19 december werd Oskam beëdigd in Den Haag.

Een dag eerder was de laatste gemeenteraadsvergadering met Oskam als voorzitter. De gemeenteraad nam op dat moment al afscheid en verraste hem met het ereburgerschap van de Gemeente Capelle aan den IJssel.

Afscheidsmoment voor alle Capellenaren

Op maandag 29 januari krijgen alle Capellenaren gelegenheid om afscheid te nemen van Peter Oskam. In het Isala Theater is er een afscheidsreceptie georganiseerd. “Als gemeente en stad geven we Peter Oskam graag een mooie herinnering mee aan zijn periode als burgemeester van Capelle aan den IJssel. Uw aanwezigheid wordt hierbij zeer op prijs gesteld”, aldus de gemeente.

De deuren van het Isala Theater openen om 18.30 uur. Om 19.00 uur begint in de grote zaal een programma met sprekers en met muziek van Jongerentheater Quint. Rond 20.15 uur is het programma afgelopen en is er gelegenheid om Peter Oskam persoonlijk te spreken en hem de hand te schudden. Ook mensen die niet bij het programma in de grote zaal kunnen zijn, zijn hierbij welkom.

Toegang en livestream

Voor het programma tussen 19.00 en 20.15 uur in het theater is reservering vereist. Een plek reserveren kan via de website van het Isala Theater. Er zal ook door het theater en de gemeente een live-stream beschikbaar zijn voor mensen om het programma online mee te kijken.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen