vrijdag, juli 12, 2024

Nieuwjaarvoorstelling en receptie op woensdag 10 januari

Alle Capellenaren zijn uitgenodigd om in de avond van woensdag 10 januari elkaar een gelukkig nieuwjaar te wensen tijdens de Nieuwjaarsreceptie. Er zijn die avond ook muzikale optredens en de nieuwjaarstoespraak van de nieuwe burgemeester Cor Lamers. Inwoners kunnen fysiek erbij zijn of de avond via een livestream volgen.

Het programma start om 19.15 uur in de grote zaal van het Isala Theater. De burgemeester spreekt een nieuwjaarstoespraak uit en er zijn verschillende leuke optredens.

Dansschol Ashakiran neemt de aanwezigen mee in Indiase sferen. Charles Vermeer, Gidion Luciana en Ulrike Westfa zullen ieder in hun eigen stijl zingen. Yuewen Yin is de jongste van de avond en speelt op de piano. En Imad el Kaka presenteert de avond.

Na afloop om 20.15 uur is er in de foyer van het theater een nieuwjaarsreceptie. Ook mensen die niet naar de voorstelling zijn gegaan, zijn daar van harte welkom.

Tickets of livestream

Wil je bij de nieuwjaarsvoorstelling aanwezig zijn? Bestel dan tickets via de website van het Isala Theater. De toegang is gratis, maar reserveren is dus wel vereist.

De voorstelling zal ook live worden uitgezonden. Meer informatie hierover volgt nog.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen