maandag, september 16, 2024

Volg cursus ‘Politiek Actief’ in Krimpen aan den IJssel

Nieuwsgierig naar het werk van de gemeenteraad, hoe de gemeentelijke politiek werkt, of benieuwd of raadswerk iets voor jou is? Overweeg dan om de cursus ‘Politiek Actief’ te volgen.

De cursus dient als handige introductie voor mensen die interesse hebben om in Krimpen aan den IJssel politiek actief te worden. Ook mensen die enkel meer willen weten over de gemeenteraad zijn van harte welkom.

In vijf bijeenkomsten kom je meer te weten over de verschillende aspecten van het werk. Denk aan de verschillende rollen in de gemeenteraad, de financiën van een gemeente, en hoe te debatteren. Ook ga je ‘speeddaten’ met gemeenteraadsleden. “Wie weet raakt u hierna wel zó geïnspireerd dat u zelf actief wilt worden in de gemeentepolitiek”, aldus de gemeente.

Praktische informatie

De cursus bestaat uit vijf bijeenkomsten die op doordeweekse avonden plaatsvinden. De data hiervoor zijn woensdag 23 oktober, dinsdag 5 november, woensdag 13 november, woensdag 20 november en donderdag 28 november. Meer informatie over het programma en de inhoud vindt je op de website van de gemeente.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar griffier@krimpenaandenijssel.nl. Doe dit voor voor 14 oktober. Om deel te nemen moet je ouder zijn dan 16 jaar en woonachtig zijn in Krimpen aan den IJssel.

Lees verder over dit onderwerp

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen