vrijdag, juli 12, 2024

Krimpense Maan voor Tineke van der Graaff

Mevrouw Tineke van der Graaff heeft de Krimpense Maan ontvangen. Ze krijgt de gemeentelijke onderscheiding voor haar jarenlange inzet bij muziekvereniging Concordia.

Van der Graaff werd woensdagavond tijdens een repetitieavond in De Tuyter verrast door wethouder Kirsten Jaarsma. Door de wethouder werd ze in het zonnetje gezet en kreeg ze de Krimpense Maan overhandigd.

Al 50 jaar officieel lid

Van der Graaff startte als majorette bij de vereniging. Toen het majorettekorps stopte, stapte zij over naar de drumband. Ze speelde daar de lyra en bespeelde later de vibrafoon. Dit instrument speelt ze nog altijd.

Naast haar muzikale inzet, heeft Tineke zich ook ingezet als bestuurslid en was ze actief bij verschillende commissies. Ze was onder andere betrokken bij de organisatie van grote concerten, zoals bijvoorbeeld het jubileumconcert van Concordia 125 jaar. Ook verzorgt ze samen met mevrouw De Kwant iedere week de bardienst op woensdagavond.


Over de Krimpense Maan

De Krimpense Maan is een gemeentelijke onderscheiding. Deze kan worden toegekend aan zowel Krimpenaren als niet-Krimpenaren en verenigingen als blijk van waardering op het gebied van sport, cultuur en samenleving.

Lees verder over dit onderwerp

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen