woensdag, juli 24, 2024

Eana, Jelle en Joshua zijn beste Capelse cyberagenten van project HackShield

Eana (9), Jelle (8) en Joshua (10) zijn door burgemeester Cor Lamers ontvangen op het gemeentehuis. Zij wonnen in Capelle het spel Hackshield.

Afgelopen maanden konden Capelse kinderen meedoen met het online spel Hackshield. Via de game leren kinderen spelenderwijs over de risico’s van het internet. Het spel is een project waaraan de gemeente is aangesloten.

“De online veiligheid van kinderen is erg belangrijk. Daarom doen we mee aan project Hackshield. Het is belangrijk dat onze inwoners zich bewust zijn van de online gevaren. Dit spel helpt daarbij”, legt burgemeester Lamers uit.

Eana, Jelle en Joshua waren de beste ‘cyberagenten’ gedurende de wedstrijd. Op het gemeentehuis ontvingen ze een diploma, cadeaubon, politiepin en Hackshield-goodiebag.

Spel nog speelbaar

Afgelopen maanden konden Capelse kinderen meedoen met de wedstrijd via het online spel ‘Hackshield’. Hoewel de wedstrijd voorbij is, kan het spel nog steeds gespeeld worden. Kinderen kunnen zich aanmelden via nl.joinhackshield.com/nl/gemeente/capelle-aan-den-ijssel.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen