vrijdag, juli 12, 2024

Gemeente dringend op zoek naar tellers voor Europese verkiezingen

De gemeente is dringend op zoek naar mensen die willen helpen bij het stemmen tellen bij de Europese verkiezingen, die op 6 juni worden gehouden.

Op 6 juni gaan we naar de stembus en kiezen we de Nederlandse Europarlementariërs. Al die uitgebrachte stemmen moeten geteld worden, waarvoor mensen nodig zijn. De gemeente laat weten nog dringend op zoek te zijn naar tellers.

Mensen die willen helpen, moeten tenminste 18 jaar oud zijn. Het gaat om het tellen vanaf donderdagavond 6 juni vanaf negen uur. Van tevoren moet je een korte online training volgen, die ongeveer 15 minuten duurt. Als vergoeding krijg je 12,50 euro (bruto) per uur.

Aanmelden kan via bit.ly/stemmenteller-capelle

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen