woensdag, juli 24, 2024

Weer explosie bij huis Ravelstraat, 14-jarige opgepakt

Er is zondagochtend weer een explosie geweest bij een huis aan de Ravelstraat in ’s-Gravenland. Afgelopen maandag en begin februari waren er ook al ontploffingen geweest bij dezelfde woning. De politie heeft nu een 14-jarige jongen kunnen oppakken.

Door de ontploffing raakte dit keer meerdere huizen beschadigd. Het huis waar de explosie was, werd al tijdelijk gesloten door de burgemeester. Dat deed hij naar aanleiding van de ontploffing maandag. De teller van het aantal explosies bij het huis staat inmiddels op 3.

Jongen opgepakt

Bij de explosie zondag raakte de veroorzaker zelf ook gewond. Het gaat om een 14-jarige jongen. Hij probeerde nog te vluchten, maar hij kwam iets verderop ten val. Hij is naar het ziekenhuis gebracht en opgepakt door de politie.

Het is niet bekend of de jongen afgelopen maandag ook een bom achterliet bij de woning.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen