vrijdag, juli 12, 2024

Mooie opbrengst Week van Gebed voor ‘warme kamers’-project van Leger des Heils

Van 21 tot en met 28 januari was het jaarlijkse Week van Gebed, waarbij gelovigen ieder jaar bidden in een andere kerk, maar ook geld inzamelen. Ieder jaar gaat de opbrengst naar een goed doel. Dit jaar ging het geld naar het ‘warme kamers’-project van het Leger des Heils.

Gedurende de Week van Gebed bidden mensen elke dag in een andere kerk voor elkaar en de wereld. Het blijft niet enkel bij gebed, maar ook zamelen ze geld in voor een goed doel.

Warme Kamers

Dit jaar is gekozen voor het Leger des Heils met hun ‘warme kamers’-project. Met het project worden bedrijven, organisaties, verenigingen en andere locaties gestimuleerd om de deuren te openen en mensen een warme plek te bieden in de koude periode. Met name met de gestegen energiekosten is een warme plek welkom voor mensen die het minder breed hebben.

Overhandiging cheque

Op vrijdag 16 februari kwam een afvaardiging van de Capelse kerken en het Leger des Heils bijeen in de Capelse bibliotheek aan het Stadsplein, waar ook een warme buurthuiskamer is geopend. Arthur van Dalen, mede-organisator van deze gebedsweek, overhandigde een cheque met het mooie bedrag van € 2.000,00 aan Marieke Venter (korpsofficier bij Leger des Heils Rotterdam Oost) voor de opbouw van deze winterse buurthuiskamers.

Marieke Venter was zichtbaar verrast door het hoge bedrag dat de kerken hadden opgehaald. Ze wil graag de Capelse kerken bedanken, maar ook iedereen die een donatie heeft gedaan.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen