woensdag, juli 24, 2024

Capellenaar aangehouden na gijzeling in Rotterdam

De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag 14 februari een Capellenaar samen met drie andere personen aangehouden, omdat zij in Rotterdam een man gegijzeld zouden hebben. De man wist zelf te ontkomen en hulp in te schakelen.

Volgens de politie zou het slachtoffer, een 26-jarige man uit Den Haag, zijn vastgehouden in een woning aan de Hudsonstraat in de Rotterdamse wijk Delfshaven. De man wist contact te leggen met een bekende, die vervolgens de politie belde.

Agenten gingen naar het bewuste adres en troffen daar vier mannen aan en arresteerden het viertal. Het gaat om twee Rotterdammers van 18 en 29 jaar oud, een 30-jarige man uit Schiedam en een 35-jarige Capellenaar.

Slachtoffer ontsnapt

Het slachtoffer was niet in de woning aanwezig. Die was ontkomen en had zich in de achtertuin van een andere woningen in de buurt verstopt. Het is niet bekend of hij gewond is geraakt.

Onderzoek

De politie laat weten onderzoek te doen naar wat er precies is gebeurd en wat de aanleiding is geweest. De vier verdachten worden verhoord.

 

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen