woensdag, juli 24, 2024

Verdachte (56) aangehouden voor mishandeling bij metrostation De Terp

De politie heeft een 56-jarige man aangehouden, die ervan wordt verdacht een ouder echtpaar te hebben mishandeld bij metrostation De Terp. De politie deelde in januari herkenbare beelden van de dader.

De mishandeling vond plaats op 23 september. Een man met een racefiets had niet betaald voor zijn rit met de metro en wilde daarom achter een andere reiziger aanlopen om door de  toegangspoortjes te kunnen.

De medereiziger had dit door en liep daarom langzamer, waarop de man hem duwde. Hierop volgde een woordenwisseling en werd de zwartrijder agressief naar de man en diens vrouw.

Opsporingsprogramma

De politie opende een onderzoek naar de mishandeling, maar wist de dader niet te vinden. Daarom werden er in januari herkenbare beelden gedeeld in de hoop dat iemand hem zou herkennen.

De politie ontving meerdere tips. Deze hebben geleid tot de aanhouding van een 56-jarige man uit Rotterdam. De verdachte heeft een dagvaarding gekregen en zal zich binnenkort voor de rechter moeten verantwoorden.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen