vrijdag, juli 12, 2024

Politie zoekt man na mishandeling ouder echtpaar bij metrostation De Terp

De politie is op zoek naar een man met een racefiets die een ouder echtpaar heeft mishandeld bij metrostation De Terp. De man was een zwartrijder en wilde met het stel door de poortjes mee naar buiten. Het gebeurde al op 23 september, maar de politie heeft de man nog niet kunnen vinden. Daarom worden nu herkenbare beelden gedeeld.

Het incident gebeurde rond half een ’s middags op zaterdag 23 september. Het echtpaar is aangekomen en lopen naar de poortjes om het station uit te gaan. De zwartrijder loopt vlak achter hen om zo naar buiten te glippen.

Zodra de oudere man doorheeft wat er gebeurt, gaat hij langzamer lopen zodat de poortjes achter hem dicht kunnen gaan. De zwartrijder geeft een duw tegen de man om toch mee door het poortje te kunnen.

Vervolgens ontstaat er een woordenwisseling tussen de man en het stel. Daarna duwt hij eerst de vrouw op de grond en slaat vervolgens de man. Zowel de man als de vrouw raken gewond. De vrouw moet zelfs een nacht in het ziekenhuis blijven.

Signalement

Tot nu toe heeft de politie de dader nog niet kunnen aanhouden. Dat willen ze wel graag doen en hebben daarom een signalement en foto’s van de man verspreid. Het gaat om een donkergetinte man met een racefiets. Hij had zwart haar in dreads. Hij droeg een lichtkleurig vest met zwarte biezen, een donkerkleurige broek en een Nike rugtas.

Getuigenoproep

Mogelijk waren mensen getuigen van de mishandeling of herkennen mensen de dader. De politie vraagt hen om dan contact op te nemen. Dit kan door te bellen met de Opsporingstiplijn (0800-6070) of het online tipformulier in te vullen. Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.


De politie heeft beelden gepubliceerd bij opsporingsprogramma Bureau Rijnmond van de regionale omroep. Bekijk hieronder het volledige fragment.

Lees verder over dit onderwerp

2 REACTIES

  1. Ik zie dat hij een klap uitdeelt maaaaaarrrrr de mevrouw springt ertussen. Zij krijgt geeeeeen klappen!

  2. Bij de poortjes duwden ze elkaar en is te zien dat de dader 1 klap uitdeelt. Dus geen klappen. Er is te zien dat de vrouw ertussen springt dus het is moeilijk te begrijpen dat er gezegd word dat deze man agressief is en klappen heeft uitgedeeld.

Reacties zijn gesloten.

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen