vrijdag, juli 12, 2024

re_B00TCMP voor jonge IT-talenten: Lukt het je om moeiteloos door de toelatingsgame te komen?

Jongeren met talent voor IT worden uitgedaagd om de ‘re_B00TCMP’-challenge te doen. Als zij dit doorlopen, worden ze voor het ‘re_B00TCMP’-evenement uitgenodigd op 9 maart. Tijdens het evenement kan je trainingen volgen over cybersecurity, ethisch hacken en de gaming-industrie. Ook zijn er geldprijzen te winnen.

‘re_B00TCMP’ is een evenement dat voor het eerst wordt georganiseerd door de gemeenten Vlaardingen, Schiedam, Dordrecht en Capelle aan den IJssel. Gedurende de dag  kunnen de jongeren hun IT-vaardigheden verder ontwikkelen en in contact komen met mensen uit het werkveld.

Tijdens re_B00TCMP krijgen jongeren tot en met 25 jaar oud de kans om hun technische vaardigheden te ontwikkelen en creatieve oplossingen te vinden voor complexe digitale vraagstukken. Dat levert waardevolle expertise op in een steeds digitaler wordende wereld. Daarnaast kunnen de oudere jongeren in contact komen met professionals uit het werkveld om betere kansen te krijgen op de arbeidsmarkt. Ook zijn er diverse uitdagingen en zijn er geldprijzen te winnen.

Toelatingsgame

Het evenement is bedoeld voor jongeren met sterk ontwikkelende IT-vaardigheden. Als bewijs van kennis is er een toelatingsgame met verschillende uitdagingen. Lukt het je om moeiteloos door de toelatingsgame te komen, dan ontvang je een uitnodiging voor re_B00TCMP op zaterdag 9 maart bij Cultuurhuis Kade40 (Westhavenkade 40) in Vlaardingen.


Meer informatie over het evenement vind je op re-b00tcmp.nl

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen