woensdag, juli 24, 2024

Capellenaar aangehouden in havengebied bij Vlissingen

Zondagochtend zijn een 22-jarige Capellenaar en vier anderen aangehouden in het havengebied bij Vlissingen. De politie verdenkt ze ervan zogeheten uithalers te zijn.

Het vijftal werd in de vroege ochtend gesignaleerd in het havengebied, terwijl ze ‘verdacht’ rondhingen. De politie verdenkt ze ervan dat ze op zoek waren naar containers om drugs uit te halen.

Medewerkers van de Politie en Koninklijke Marechaussee hielden de vijf mannen staande. “Omdat de mannen niet konden uitleggen wat ze op het haventerrein deden, zijn ze aangehouden. Ze worden verdacht van het plegen van voorbereidingshandelingen”, aldus de Politie. Ook de auto waarin een aantal van de verdachten reden, is in beslag genomen.

Alle vijf verdachten zitten nog vast voor verder verhoor. De verdachten zijn een 22-jarige Rotterdammer, een 24-jarige Amsterdammer, een 22-jarige man uit Capelle aan den IJssel en twee minderjarige jongens uit Lelystad (16 en 17 jaar oud).

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen