vrijdag, juli 12, 2024

Twee verdachten aangehouden na explosie in Kralingseveer

Zaterdagavond heeft de politie twee verdachten aangehouden na een explosie bij een woning in de Rotterdamse wijk Kralingseveer. Vermoedelijk is de ontploffing veroorzaakt door een vuurwerkbom.

Rond elf uur ’s avonds werden bewoners in de Rotterdamse enclave tussen Capelle-west en het Rivium opgeschrikt door een klap. Bij een woning aan de Buffelstraat werd vermoedelijk een vuurwerkbom tot ontploffing gebracht. De explosie veroorzaakte een steekvlam, waardoor de voorzijde van de woning deels zwartgeblakerd is. Verdere schade lijkt mee te vallen.

De politie laat weten dat de daders waren weggereden in een auto. Ze konden het voertuig lokaliseren op de Abram van Rijckevorselweg en hebben de twee inzittenden aangehouden. Het gaat om een 21-jarige man en 14-jarige jongen, beiden uit Ridderkerk.

Mensen die mogelijk getuige waren of andere informatie hebben, worden gevraagd contact op te nemen met de politie.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen