vrijdag, juli 12, 2024

Benne Kerver nieuwe fractievoorzitter Leefbaar Capelle

Benne Kerver is donderdagavond 21 september gekozen als nieuwe fractievoorzitter van de partij Leefbaar Capelle. Dit heeft partij bekend gemaakt. Hiermee volgt hij Cor Schaatsbergen op, die vorige week uit de partij stapte.

Vorige week stapte de vorige fractievoorzitter Cor Schaatsbergen uit Leefbaar Capelle. Dit zou zijn gebeurd na onenigheid over de tijdelijke opvolging van Ans Hartnagel, die vanwege ziekte haar functie als wethouder niet kan vervullen.

Door het vertrek van Schaatsbergen moest Leefbaar Capelle noodgedwongen op zoek naar een nieuwe fractievoorzitter.

Raadslid Kerver maakt stap naar voorzitter

Benne Kerver is nu gekozen als nieuwe fractievoorzitter van de partij. De 29-jarige Kerver is sinds 2018 lid in de gemeenteraad. Afgelopen jaren heeft het raadslid zich vooral gericht op de dossiers op het gebied van samenleving en economie met als speerpunt jeugd en jeugdzorg.

“Ik heb er zin in om in een andere rol mij in te zetten voor Leefbaar Capelle en Capelle en de Capellenaar in het bijzonder. Samen met de fractie wil ik de lokale politiek in Capelle herkenbaar en dicht bij de Capellenaar houden en brengen”, aldus Kerver.

Met een jonge fractievoorzitter kijkt Leefbaar Capelle vooruit en gaat leefbaar Capelle de komende periode met de Capellenaar in gesprek over wat leeft in onze stad en de toekomst van onze stad, zo laat de partij weten.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen