vrijdag, juli 12, 2024

Ans Hartnagel stopt tijdelijk als wethouder

Ans Hartnagel treedt tijdelijk terug als wethouder van Capelle aan den IJssel. Dat heeft haar partij Leefbaar Capelle vrijdag bekend gemaakt. Oud-wethouder Dick van Sluis neemt haar taken over.

Hartnagel kan al langer door ziekte haar werk als wethouder niet uitvoeren. Haar taken werden de afgelopen maanden al overgenomen door de huidige wethouders. Er is nu besloten om haar tijdelijk te vervangen. “Om de continuïteit in het Capelse bestuur te borgen”, aldus haar partij.

Het wethouderschap wordt nu voorlopig overgenomen door Dick van Sluis. Hij is dan verantwoordelijk voor onder andere het Capelse jeugdbeleid en leefbaarheid. Van Sluis was van 2010 tot 2019 al wethouder. Hij besloot toen te stoppen om aan de slag te gaan bij de RET. Nu komt hij dus tijdelijk terug. Van Sluis is voor minimaal 16 weken de vervanger van Hartnagel.

Tijdens de raadsvergadering van 25 september wordt hij benoemd.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen