vrijdag, juli 12, 2024

Sport- en spelactiviteiten voor jong en oud tijdens zomer

De zomer staat voor de deur en niemand hoeft zich niet te vervelen. Sportief Capelle organiseert namelijk mede met verschillende organisaties tal van verschillende activiteiten. Deze zijn gratis en voor alle leeftijden.

De activiteiten zijn voor verschillende doelgroepen. Zo zijn er activiteiten voor alle leeftijden te vinden. Denk aan sportactiviteiten, zoals wandelen, golf, honkbal of voetbal, maar ook verschillende spel- of culturele activiteiten. Bijvoorbeeld Levend Stratego, Arrowbattle, graffiti spuiten en muziek. Speciaal voor de jeugd van 12 tot en met 16 jaar zijn er ook de activiteiten van Summerbase.

Kortom: er is voor iedereen van alles te doen deze zomer. Alle activiteiten zijn terug te vinden op de website zomeractiviteitencapelle.nl. Ook vind je op de website de andere evenementen die Capelse verenigingen organiseren.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen