dinsdag, juli 23, 2024

Schade door vandalisme station Nieuwerkerk aan den IJssel bedraagt 4512 euro

In het weekend van 20 tot en met 23 januari hebben een nog onbekend aantal personen forse vernielingen aangericht op het treinstation Nieuwerkerk aan den IJssel. Op het perron werden 22 ruiten vernield.

De nieuwe ruiten zijn inmiddels besteld. Maar vanwege krapte in de arbeidsmarkt en langere levertijden kan het nog wel even duren voordat de ruiten zijn vervangen. De ruiten die stuk zijn vormen verder geen gevaar.

De stationsbeheerder laat weten dat er inmiddels aangifte is gedaan van de vernielingen. Het totale bedrag komt uit op 4512 euro. Heeft u destijds iets gezien of gehoord, of misschien nog langdurige camerabeelden? Meld je dan bij de politie.

 

 

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen