dinsdag, juni 25, 2024

Bruggen Slotpark nog steeds onveilig, PvdA stelt opnieuw vragen

De PvdA Capelle heeft opnieuw vragen gesteld aan het college van B&W omtrent de situatie in het Slotpark. In het Slotpark zijn recentelijk twee nieuwe bruggen geplaatst, maar deze zijn niet voorzien van een deugdelijk hekwerk.

De PvdA stelde in de zomer van dit jaar al de vragen aan de afdeling stadsbeheer. Zij hebben toen uitsluitend een noodhek aan één van de bruggen gemonteerd. Waarom er tot nu verder is niets is gebeurd is niet bekend.

Fractievoorzitter Sjoerd Geissler: “De bruggen in het Slotpark zijn niet voorzien van een hekwerk om te voorkomen dat bezoekers ongewild in het water terecht komen. Ik wil er niet aan denken dat een kind per ongeluk in het water terecht komt als hij/zij over het bruggetje fietst met zijn driewieler of een rolstoelgebruiker in het water beland door een stuurfoutje.”

Volgens de fractie moeten de bruggen voorzien worden van hekwerken, en is het onduidelijk waarom dit niet is gebeurd. Op eerdere vragen is nog geen reactie gekomen.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen