zondag, juni 16, 2024

Man gewond na schietpartij op de Wiekslag

- Advertisement -

Een man is in de nacht van woensdag op donderdag gewond geraakt door een schietpartij. De politie kreeg een melding van een mishandeling op de Wiekslag in Capelle aan den IJssel en trof daar een 35-jarige Capellenaar aan die een schotwond had opgelopen.

Het slachtoffer werd bij aankomst van de ambulance direct met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. Agenten startten een onderzoek en maakten een plaats delict. Een scooter die midden op de stoep stond is mogelijk van het slachtoffer. Wat er precies is gebeurd is vooralsnog onduidelijk, het is niet bekend of het slachtoffer ook in de flat zelf woonde.

Een politiehond heeft gezocht naar hulzen, of er uiteindelijk iets is gevonden is nog niet bekend gemaakt. De forensische opsporing heeft sporen op de scooter veiliggesteld.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen