dinsdag, oktober 22, 2024

Capelle krijgt nieuw KinderLab in Oostgaarde, kinderen en ouders uitgenodigd voor feestelijke opening

Op woensdag 23 oktober wordt een nieuwe KinderLab worden geopend in de wijk Oostgaarde. Kinderen en ouders uit de wijk worden uitgenodigd om de feestelijke opening bij te wonen.

Het nieuwe KinderLab zal te vinden zijn in het gebouw van Kindcentrum Ontdekrijk. Het zal het vierde KinderLab van Capelle zijn. De andere labs staan in de wijken Schollevaar, Middelwatering en Schenkel.

De KinderLabs vallen onder Welzijn Capelle en zijn er voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar en ouders. Het zijn plekken waar talenten worden ontdekt en ontwikkeld, kinderen elkaar kunnen ontmoeten, en ouders advies kunnen krijgen over opvoeding.

Feestelijke opening

Afgelopen maanden is hard gewerkt aan het nieuwe KinderLab. Op woensdag 23 oktober zal deze worden geopend door wethouder Eric Faassen en kinderburgemeester Fenna Kort. Zij krijgen de sleutel aangereikt door een nog onbekende, maar speciale mystery guest.

Tijdens de feestelijke middag zijn er tal van leuke activiteiten: Survival-Lab geeft een voorproefje ‘overleven in de natuur’, Sportief Capelle organiseert een leuke beweegactiviteit, er is een knutseltafel en Photo Booth. Ook kunnen kinderen zelf stuiterballen maken en zijn er lekkere hapjes en drankjes.

Wanneer en waar

De opening van KinderLab Oostgaarde is op woensdag 23 oktober van 14.00 tot 16.00 uur. Het KinderLab is te vinden bij Kindcentrum Ontdekrijk aan Rogaland 31.


Kijk voor meer informatie over de KinderLabs op de website van Welzijn Capelle.

Lees verder over dit onderwerp

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen