maandag, september 16, 2024

Incident tussen jongeren na vuurwerkshow tijdens Speelweek Capelle-West gesust in de wijk

Vrijdagavond 23 augustus was er aan het eind van de Speelweek in Capelle-West een vuurwerkshow op het veldje bij het buurtcentrum. Rond 23.00 uur toen de show voorbij was, ontstond er bij de dijk
onenigheid tussen twee groepen jongeren waarvan in ieder geval één groep uit de wijk. Hierbij heeft een jongen van 14 jaar een klap gekregen. Uiteindelijk is de ruzie gesust in de wijk.

Lindsey van der Stel van Buurtgroep Capelle-West: “Eerder deze week was er al iets gebeurd tussen jongeren. Vrijdagavond waren en weer wat spanningen en kreeg een jongen van 14 jaar uit de wijk een klap van een voor mij onbekende jongen van ongeveer 17 jaar. Vervolgens ging het verder in drie straten de wijk waar ook ouders van de jongeren erbij kwamen. De ene groep was uit de wijk, de andere ken ik niet. Ze kwamen per fiets. Maar iets met Capelsebrug wat ik nu hier en daar lees heeft niets met dit te maken. Het is gewoon gesust in de wijk”

Volgens een woordvoerder van de politie heeft de politie zich bemoeid met dit incident maar was er geen aanleiding voor aanhoudingen of iets dergelijks.

Foto: Nieuws op Beeld

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen