vrijdag, juli 12, 2024

A20 richting Gouda gedeeltelijk open na ongeval met vrachtwagen

Rijksweg A20 is tussen Nieuwerkerk aan den IJssel is de richting van Gouda afgesloten geweest na een ongeval. Rijkswaterstaat meldt dat rond half vijf ’s middags de weg gedeeltelijk is geopend.

Aan het einde van de ochtend is een vrachtwagen door de vangrail gereden en tegen een boom tot stilstand gekomen. Een andere werkbus raakte eveneens betrokken. De vrachtwagenchauffeur is naar het ziekenhuis overgebracht.

Door het ongeval is er een ravage ontstaan op de snelweg. Dit zorgde ervoor dat de snelweg richting Gouda werd afgesloten voor bergingswerkzaamheden, het kappen van een boom en het repareren van de vangrail.

Snelweg gedeeltelijk open

Rijkswaterstaat heeft rond half vijf ’s middags een update gegeven met het bericht dat de linkerrijstrook inmiddels is geopend. De weg zal aan het begin van de avond naar verwachting opengaan als de reparatie van de vangrail klaar is.

Lees verder over dit onderwerp

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen