vrijdag, juli 12, 2024

Gewonde bij brand Puccinistraat Capelle aan den IJssel

Bij een brand aan de Puccinistraat in Capelle-West is dinsdagavond een gewonde gevallen. Ook drie andere personen moesten worden nagekeken omdat diegene rook hadden ingeademd. Het vuur was ontstaan door een vergeten pannetje.

Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio kwamen de hulpdiensten ter plaatse omdat er rook te zien was. Eenmaal binnen bleek er nog een pannetje op het vuur te staan. De bewoner kon niet zelfstandig uit de woning komen. Dat lukte uiteindelijk wel met hulp van de hulpdiensten.

Er zijn vier personen nagekeken door de ambulance, één persoon moest naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen