woensdag, juli 24, 2024

Gewonde bij ongeluk door botsing voor stoplichten Capelseweg

Bij de stoplichten op de Capelseweg voor de Hoofdweg vond vanmiddag een verkeersongeval plaats waarbij een auto achterop een andere auto reed. De inzittende van de achterste auto raakte gewond. Omdat de ernst van de verwondingen onbekend was, werd er een traumahelikopter gealarmeerd.

De ambulance was snel ter plaatse en constateerde gelukkig dat het letsel meeviel, waardoor de traumahelikopter niet nodig was. De gewonde inzittende is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling.

Een berger heeft beide betrokken auto’s opgehaald. Vanwege het ongeluk en de afsluiting van twee rijstroken ontstond er flinke verkeersopstopping in de omgeving. De weg is inmiddels weer vrijgegeven voor verkeer.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen