vrijdag, juli 12, 2024

Brandalarm houdt buurtbewoners winkelcentrum Picassopassage wakker

Inwoners van de Capelse wijk Schollevaar hebben het donderdagavond misschien wel gehoord: in winkelcentrum PicassoPassage ging er een alarm af. “Het was hinderlijk, maar gelukkig loos alarm”, zegt een woordvoerder van de politie.

Sara reed donderdag langs het winkelcentrum en hoorde het harde alarm. “We hoorden een alarm, dus we hadden onze muziek zachter gezet. Toen we langs de garage reden, hoorden we het echt heel hard. Maar het was echt aan alle kanten van het winkelcentrum te horen.”

Ook de politie kreeg donderdagavond veel meldingen van het alarm. Op Instagram schrijven zij dat het om een brandalarm ging. De beheerder van het winkelcentrum kregen zij niet te pakken. Een woordvoerder kon vrijdagochtend niet zeggen of het alarm uiteindelijk kon worden uitgezet.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen