zondag, september 8, 2024

Spelers D1 van CKV Nieuwerkerk gehuldigd op gemeentehuis

Woensdagmiddag is het D1-korfbalteam van CKV Nieuwerkerk gehuldigd op het gemeentehuis. Zij werden afgelopen april Nederlands kampioen en werden daarom nog eens in het zonnetje gezet.

Het D1-team won dit seizoen op één wedstrijd na alle wedstrijden. Op zaterdag 6 april won CKV Nieuwerkerk in de finale in Den Bosch met 11-10 van Dalto D1 uit Driebergen. Het was een spannende finale: “Het kwam nog tot een 2-5 achterstand, maar het team wist zich terug te vechten en de winst eruit te slepen”, zo vertelt de hoofdtrainer. “Het was écht een finale!”

Vanwege de gewonnen titel werd het team op het gemeentehuis uitgenodigd. Woensdagmiddag kwamen de jonge spelers daarom met hun trainers en familieleden op bezoek. Daar werden zij ontvangen door wethouder Wybe Zijlstra. “De gemeente is heel trots op jullie”, sprak hij tegen het team. “Jullie hebben een hele mooie prestatie geleverd en daar mag je als gemeente best aandacht aan geven.”

De spelers werden één voor één uitgenodigd door de wethouder en ontvingen een goodiebag van de gemeente. Na afloop stond er kinderchampagne en taart klaar om de viering van de overwinning nog eens dunnetjes over te doen.

Bron: Gemeente Zuidplas

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen