vrijdag, juli 12, 2024

Jacques Bovens beëdigd als raadslid

De heer Jacques Bovens is tijdens de gemeenteraadsvergadering van 18 juni beëdigd als raadslid. Hij zal tijdelijk de functie vervullen, vanwege het ziekteverlof van partijgenoot Denise Leliënhof.

Leliënhof kwam na de verkiezingen in 2022 als fractievoorzitter van PvdA-GroenLinks terecht in de gemeenteraad van de gemeente Zuidplas. Door ziekte is Leliënhof genoodzaakt haar zetel in de gemeenteraad tijdelijk af te staan. De burgemeester wenste haar tijdens de raadsvergadering namens het college en de raad veel sterkte toe.

Jacques Bovens is door de partij aangedragen als plaatsvervangend raadslid. Hij is geen onbekende: tussen 2018 en 2022 zat Bovens ook al namens de partij in de gemeenteraad van Zuidplas. Ten overstaan van de burgemeester en de gemeenteraad legde hij de belofte af.

Nieuwe partijadviseur

Naast de toelating en beëdiging van Bovens, werd ook een nieuwe fractie-adviseur van de partij PvdA-GroenLinks beëdigd: Katinka de Rover. Zij legde de eed af ten overstaan van burgemeester Weber en de raad.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen