woensdag, juli 24, 2024

Zoekactie bij Moordrecht na schietpartij in Rotterdam

De Politie is een zoekactie bij Moordrecht gestart naar twee verdachten, die mogelijk betrokken zijn geweest bij een schietpartij in Rotterdam. Dit laat de Politie weten.

Even voor het middaguur vond er een schietincident plaats op de Port-Saidstraat in Rotterdam-Alexander. Ter plekke troffen agenten sporen aan van een schietpartij, maar geen slachtoffer(s) of schutter(s).

Het onderzoek leidde agenten naar de N457 bij Moordrecht. Hier zouden twee mannen een auto hebben achtergelaten. Volgens de Politie zouden zij mogelijk bij het schietincident betrokken zijn geweest. Er wordt uitgebreid in de omgeving gezocht, onder andere met speurhonden. Ook zwaarbewapende agenten van de Dienst Speciale Interventies (DSI) zijn aanwezig.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen