woensdag, juli 24, 2024

Mannen in regenpakken overvallen Primera in Nieuwerkerk aan den IJssel

Zaterdagmiddag hebben overvallers toegeslagen bij een Primera-winkel in Nieuwerkerk aan den IJssel. De politie is nog zoekende naar de overvallers en doet verder onderzoek.

Even voor vijf uur ’s middags sloegen de overvallers toe bij de winkel. Gewapend kwamen ze de winkel binnen en bedreigden het personeel. De eigenaar van de winkel zou bij het incident gewond zijn geraakt, toen er een worsteling met de overvallers ontstond. De daders zijn zonder buit op de vlucht geslagen.

Regenpakken

De politie startte een zoektocht naar de drie overvallers. Het zou gaan om drie mannen met capuchon, donkere regenpakken en blauwe handschoenen. Er werd onder andere gezocht met een politiehelikopter en ook werd een Burgernet-bericht verspreid.

Voor zover bekend heeft de politie nog geen verdachten aangehouden. Het onderzoek naar de overval gaat verder. Mensen die nog bruikbare informatie voor de politie hebben, kunnen dit doorgeven via 0900-8844. Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen