vrijdag, juli 12, 2024

Zesde editie van Midzomeravondconcert wederom drukbezocht

Zaterdagavond werd buiten in de tuin van de IJsseldijkkerk het Midzomeravondconcert opgevoerd. De bezoekers konden genieten van een gevarieerd hoorspel van het orkest en de gastartiesten.

Hoewel het weer niet optimaal was, weerhield dat de mensen niet om naar het Midzomeravondconcert te komen. Het is alweer de zesde editie van het concert, dat door verschillende sponsoren al jaren gratis te bezoeken is voor muziekliefhebbers.

Artikel gaat verder onder foto

Onder leiding van dirigent Mark van Mil speelde het Concordia-orkest verschillende werken. Als gastartiesten traden sopraan Elisa Maayeshi en bariton Wessel Wirken van de Opera Academie uit Amsterdam op met het orkest.

Tijdens het concert werd het nummer ‘Zwoele Nacht in Krimpen a/d IJssel’ van Wim Sonneveld opgevoerd. Het arrangement is geschreven Slava Kumanikin. Hij werd tijdens het concert in de schijnwerper gezet.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen