vrijdag, juli 12, 2024

Taekwondoka Bo Rook ontvangt Krimpense Maan

De Krimpense Bo Rook heeft de Krimpense Maan ontvangen. Ze heeft de gemeentelijke onderscheiding gekregen vanwege haar ‘exceptionele prestatie’, zo laat de gemeente weten.

Bo Rook maakt al jarenlang als taekwondoka deel uit van de internationale top. In april behaalde zij in Polen voor de derde goud tijdens het Europees Kampioenschap Taekwondo. In november zal ze deelnemen aan de World Cup in Argentinië.

Vanwege Rook’s prestaties heeft de gemeente besloten haar de Krimpense Maan te geven. Dit is een gemeentelijke onderscheiding die kan worden uitgereikt aan zowel Krimpenaren als niet-Krimpenaren en verenigingen als blijk van waardering op het gebied van sport, cultuur en samenleving. Ze ontving de onderscheiding woensdag uit handen van wethouder Kirsten Jaarsma in bijzijn ouders en anderen die haar bijstaan in haar internationale sportcarrière.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen