vrijdag, juli 12, 2024

Senioren ACZ Synchro halen de hoogste trede op podium in Aquapelle

Afgelopen zaterdag was er een landelijke (interregionale) wedstrijd ‘vrije combinatie’ in Aquapelle. Het seniorenteam van ACZ wist daarbij de overwinning te behalen.

Mede dankzij de Capelse sportweek waren de tribunes goed gevuld tijdens de thuiswedstrijd van ACZ. Het publiek juichte enthousiast voor de twee thuisteams.

Het seniorenteam (ouder dan 19 jaar) verblufte met hun Jungle-uitvoering en behaalde een glansrijke overwinning met bijna 6 punten voorsprong. Het andere ACZ-team behaalde een zeer verdienstelijke vierde plaats met hun Circus-uitvoering, met een verschil van minder dan 2 punten ten opzichte van het team dat als derde eindigde.

De vereniging is trots op de resultaten van beide teams: “Het was een prachtige middag die tevens diende als een goede generale repetitie voor het Nederlands Kampioenschap vrije combinatie op 15 en 16 juni in het Hofbad in Den Haag.”

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen