vrijdag, juli 12, 2024

Sport- en beweegaanbieders openen deuren tijdens Capelse sportweek

Van 20 tot en met 26 mei vindt voor de tweede keer de Capelse Sportweek plaats. Capelse sport- en beweegaanbieders openen dat de deuren, waarbij mensen kunnen kijken en meedoen bij open trainingen of speciale activiteiten.

Capelle aan den IJssel heeft veel te bieden op het gebied van sporten en bewegen. Het is gezond en kan op verschillende niveaus. Gedurende de Capelse Sportweek kunnen mensen verschillende sporten, verenigingen en andere aanbieders ontdekken.

Wil je weten wat er allemaal is te doen tijdens de sportweek? Of wil je een overzicht van alle sport- en beweegaanbieders in de gemeente? Bekijk het volledige overzicht en andere informatie op capelsesportweek.nl.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen