vrijdag, juli 12, 2024

Erepenning voor vertrekkend raadslid Leon Anink

Vertrekkend raadslid Leon Anink heeft de gemeentelijke erepenning ontvangen. Dit gebeurde tijdens de raadsvergadering van maandagavond 27 mei.

Anink was sinds 2018 raadslid namens de VVD en eveneens actief in verschillende commissies. Eerder dit jaar werd bekend dat de gemeenteraad van Zwijndrecht Leon Anink heeft voorgedragen als burgemeester en hij daarom de Capelse gemeenteraad zou gaan verlaten.

Burgemeester Cor Lamers sprak lovende woorden over Anink tijdens de gemeenteraad: “Met gedrevenheid en plezier heeft Leon Anink zich ingezet voor de Capelse gemeenschap. We kennen hem als betrokken, vastberaden, goed ingelezen en met een hele eigen persoonlijke toon.”

Voor zijn verdiensten heeft Anink de gemeentelijke erepenning overhandigd gekregen uit handen van de burgemeester. Lamers vervolgt: “We zijn trots op zijn benoeming tot burgemeester van Zwijndrecht en kijken met vertrouwen uit naar wat komen gaat de komende jaren.”

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen