woensdag, juli 24, 2024

Club Brugge wint 30ste editie U13 CUP

Club Brugge heeft de 30ste editie van de U13 CUP gewonnen. Het werden spannende finalewedstrijden. De winst werd uiteindelijk beslist met strafschoppen.

Gedurende het Pinksterweekend was het sportterrein van CVV Zwervers het toneel van de U13 CUP. Jonge voetballers van twaalf Europese voetbalclubs streden om de winst in dit internationale jeugdvoetbaltoernooi.

Feyenoord werd vorig jaar winnaar in het toernooi. Dit keer behaalden zij de halve finale, waar zij het moesten afleggen tegen Club Brugge. In de andere halve finale stonden Ajax en Atletico Madrid tegenover elkaar. Het ging daar gelijk op, maar de Spaanse club wist na strafschoppen de winst te behalen.

Slotstuk tot einde spannend

Als slotstuk van een mooi U13-weekend streden Club Brugge en Atletico Madrid voor de winst. Club Brugge had de overhand in de finalewedstrijd, maar de verdediging van Madrid hield stand. Ook de finalewedstrijd moest uiteindelijk met strafschoppen worden beslecht.

Omdat Club Brugge ook bij het strafschoppen wist te domineren, mochten zij zich de winnaars noemen van de jubileumeditie van de U13 CUP.


Dit is een artikel van onze mediapartner Radio Capelle

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen