vrijdag, juli 12, 2024

Inschrijving Ronde van West geopend

Mensen kunnen zich vanaf vandaag inschrijven voor de 16e editie van de Ronde van West. Lopers kunnen zich opgeven voor vier verschillende afstanden en ook kunnen wandelaars weer meedoen.

Afgelopen jaar deden er maar liefst 1.150 deelnemers mee aan de jubileumeditie. Het was een spektakel waar zelfs het record op de tien kilometer afstand werd verbroken.

16e editie op 20 augustus

De volgende editie van de Ronde van West wordt gehouden op dinsdag 20 augustus. De inschrijving is per 1 mei geopend. Lopers kunnen zich opgeven voor de 5 of 10 kilometer parcours. Ook zal de juniorenloop worden gehouden, waarbij gekozen kan worden voor 1 of 2 kilometer afstand.

Net als bij eerdere edities kan er ook worden gewandeld. Er kan gekozen worden voor de wandeltocht van 5 of die van 10 kilometer.

Stichting Jarige Job

Ieder jaar gaat de opbrengst van het evenement naar een goed doel. Dit jaar is dat de stichting Jarige Job. Deze stichting vindt dat ieder kind het verdient om een verjaardag te vieren.

De stichting helpt kinderen uit families die het financieel minder breed hebben door het geven van een verjaarsdagsbox. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis en op school. Jaarlijks vieren meer dan 100.000 kinderen hun verjaardag met de hulp van Jarige Job.

Aanmelden

De inschrijving is geopend. Meer informatie over het evenement of het inschrijfformulier is terug te vinden op de website rondevanwest.nl.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen