vrijdag, juli 12, 2024

Capelse vrouw (78) overleden na botsing, Politie zoekt betrokken fietser en getuigen

Een 78-jarige fietsster uit Capelle aan den IJssel is in april overleden na een ongeval op de Lijstersingel. De Politie heeft dit vandaag bekendgemaakt en hoopt dat getuigen zich melden.

Het noodlottige ongeval gebeurde op donderdag 11 april. De 78-jarige Capelse fietste rond 13.20 uur op de Lijstersingel in de richting van de Slotlaan. Ter hoogte van Sporthal de Lijster wilde de vrouw afslaan richting het Schilderspad, maar kwam zij in botsing met een andere fietser die haar op dat moment passeerde.

Een omstander belde 112, waarna hulpdiensten ter plaatse kwamen. De vrouw werd ernstig gewond naar het ziekenhuis overgebracht, maar kwam daar enkele dagen later te overlijden.

Volgens de Politie bleef de andere betrokken fietser in eerste instantie staan. Hij sprak nog kort met omstanders, maar ging daarna weg.

Getuigenoproep

De Politie wil graag in contact komen met de fietser en andere mensen die getuige waren van het ongeval. Mensen kunnen contact opnemen via het algemene telefoonnummer 0900-8844 of via het online tipformulier hun tips doorgeven.

Vanaf de Lijstersingel wilde de vrouw naar links afslaan (Bron afbeelding: Google Streetview)

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen