vrijdag, juli 12, 2024

Tweede woning in korte tijd gesloten na drugsvondst

Op 26 april is een woning aan de Kustvaart door de gemeente gesloten nadat er drugs werden aangetroffen. Dit heeft de gemeente vandaag bekendgemaakt. Twee dagen ervoor werd ook al een pand gesloten in verband met een drugsvondst.

De gemeente laat weten dat in de woning aan de Kustvaart zowel soft- als harddrugs werden aangetroffen. Gezien de hoeveelheid wordt ervan uitgegaan dat er gehandeld werd met de drugs. Daarnaast werd door de Politie ook een airsoftwapen aangetroffen.

Burgemeester Jan Luteijn heeft de woning voor tenminste drie maanden gesloten. “De sluiting van het pand voorkomt aantasting van de leefbaarheid en het gevaar voor veiligheid in de directe omgeving”, aldus de gemeente. Ook kan de verhuurder het huurcontract met de bewoner verbreken vanwege ‘slecht huurderschap’.

Tweede sluiting in korte tijd

Twee dagen eerder, op 24 april, werd ook al een pand door de burgemeester gesloten. Toen betrof het een adres aan de Esdoornlaan, waar een kapsalon zat gevestigd. Ook daar werd toen een handelshoeveelheid drugs aangetroffen. Een 19-jarige verdachte werd aangehouden. Het is niet bekend of beide vondsten met elkaar in verband staan.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen