vrijdag, juli 12, 2024

Kapsalon gesloten na vondst drugs en nepvuurwapen

Een kapsalon aan de Esdoornlaan is op last van de burgemeester gesloten, nadat er drugs en een nepvuurwapen werden gevonden. Het pand zal voor tenminste drie maanden gesloten blijven, zo heeft de gemeente bekendgemaakt.

Een tip via Meld Misdaad Anoniem leidde tot een onderzoek naar het pand. Er werden onder andere een handelshoeveelheid soft- en harddrugs gevonden. Ook werd een nepvuurwapen aangetroffen. Een 19-jarige is aangehouden als verdachte.

Sluiting

Op grond van de Opiumwet heeft burgemeester Luteijn het pand aan de Esdoornlaan per 24 april gesloten. Met deze maatregel wil de gemeente ‘aantasting van de leefbaarheid en het gevaar voor gezondheid en veiligheid in de directe omgeving’ voorkomen. Het pand zal gesloten blijven voor een periode van tenminste drie maanden.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen