vrijdag, juli 12, 2024

Sportief Capelle organiseert opnieuw Sport- en Fundorp tijdens meivakantie

Van 27 april tot en met 5 mei hebben scholieren in Capelle aan den IJssel meivakantie. Ook dit jaar kunnen kinderen weer naar het Sport- en Fundorp. 

Er zijn drie verschillende edities van het evenement. Op dinsdag 30 april is het prikkelarme Sport & Fundorp, op woensdag 1 mei is het Sport & Fundorp (0-12 jaar) en op donderdag 2 mei het Sport & Fundorp (0-8 jaar).

Sport & Fundorp Prikkelarm

Op dinsdag is er Sport & Fundorp prikkelarm, speciaal geopend voor kinderen die normaal niet mee kunnen doen, omdat ze te veel prikkels hebben. Sportief Capelle hanteert een maximaal aantal kinderen, de opstelling van de speelmaterialen is wat ruimer en er wordt geen muziek gedraaid.

Je bent welkom tussen 15:00-16:30 uur in sportcomplex Aquapelle. Meld je wel even aan! Dat kan via de website www.sportiefcapelle.nl. De kosten per deelnemer bedragen €5,-. Ouders/verzorgers mogen gratis mee naar binnen.

Sport & Fundorp

Lekker ravotten op de springkussens, stormbaan, potje voetballen of creatief bezig zijn in de knutselhoek. Het Sport & Fundorp komt er weer aan. Op woensdag 1 mei zijn kinderen van 0-12 jaar tussen 10:00-16:00 uur welkom. Op donderdag 2 mei zijn kinderen van 0-8 jaar tussen 09:30-12:30 uur welkom. Op donderdag kunnen kinderen zich ook laten schminken door De Toverkist.

Inschrijven is niet nodig, koop je kaartje aan de kassa. Kosten zijn €5,- per deelnemer. Ouders/verzorgers mogen gratis mee naar binnen. Kinderen tot 2 jaar zijn gratis.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen