vrijdag, juli 12, 2024

Inschrijving geopend voor Avond4Daagse in Capelle-West

Van dinsdag 4 tot en met vrijdag 7 juni kunnen mensen meelopen met de Avond4Daagse in Capelle-West. De inschrijving is inmiddels gestart.

Buurtgroep Capelle-West heeft wederom de organisatie op zich genomen voor de vierdaagse van Capelle-West. Vier avonden lang kunnen deelnemers langs de verschillende routes lopen die de buurtgroep heeft uitgezet.

Deelnemers kunnen kiezen uit drie verschillende afstanden: 2.5, 5 en 10 kilometer. Iedereen die de vier avonden voltooit, ontvangt daarvoor een medaille. Er zijn stempelposten bij het startpunt, het verste punt en het eindpunt. Het startpunt is iedere avond bij het buurtcentrum (Willem Barentsztstraat 3).

Feestelijk einde

De laatste avond zal feestelijk worden afgesloten. De laatste kilometer kilometer wordt namelijk muzikaal begeleid door de band Sambalanço. Ook toeschouwers kunnen vanaf dit punt meelopen. Degenen die dit willen, moeten dat om 20.15 uur aanwezig zijn op het grasveld achter de Trompstraat.

Inschrijven

Mensen die deel willen nemen aan de Avond4Daagse van Capelle-West, worden gevraagd zich aan te melden via de website van buurtgroep Capelle-West. Op de pagina over de Avond4Daagse staat onderaan een weblink voor inschrijving.

Voor mensen die zich nu al inschrijven, zijn de kosten €5,- per persoon (inclusief medaille op de laatste avond). Vanaf 30 mei bedraagt het inschrijfgeld €7,50.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen