vrijdag, juli 12, 2024

Krimpense Maan voor mevrouw De Deugd-Swets

Mevrouw De Deugd-Swets heeft de Krimpense Maan ontvangen. Ze kreeg de gemeentelijke onderscheiding uitgereikt als waardering voor haar langdurig lidmaatschap en jarenlange inzet bij gymnastiekvereniging KDO.

Vrijdag 22 maart vond de algemene ledenvergadering van de gymvereniging plaats in De Tuyter. Er stond echter ook een bijzonder punt op de agenda: de uitreiking van de Krimpense Maan.

Langdurig lidmaatschap en vrijwillige inzet

Mevrouw De Deugd wordt dit jaar 75 jaar en is al 51 jaar officieel lid van de vereniging. Met een aantal onderbrekingen komt het totale aantal zelfs op 61 jaar lidmaatschap.

Naast haar lidmaatschap is De Deugd ruim drie decennia betrokken geweest bij het bestuur: eerst als bestuurslid en later met het verrichten met allerlei hand- en spandiensten. Zo verzorgt ze de turnpakjes voor recreanten, maar is ook elke wedstrijd aanwezig voor het beheer van de kantine. Ook het regelen van attenties, bloemen en kaarten voor de vereniging neemt zij op zich.

Uitreiking

“Haar onschatbare bijdrage aan de gymnastiekvereniging is niet onopgemerkt gebleven”, laat de gemeente in een persbericht weten. “Wij feliciteren mevrouw De Deugd met deze mooie onderscheiding.” Wethouder Kirsten Jaarsma reikte de Krimpense Maan uit.


Over de Krimpense Maan
De Krimpense Maan wordt toegekend aan zowel Krimpenaren als niet-Krimpenaren en verenigingen als blijk van waardering op het gebied van sport, cultuur en samenleving. Het kan hierbij gaan om een eenmalige prestatie.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen