woensdag, juli 24, 2024

Beveiliger ernstig mishandeld bij metrostation De Terp, Politie zoekt getuigen

Een beveiliger is in de nacht van dinsdag op woensdag 20 maart ernstig gewond geraakt bij een mishandeling op metrostation De Terp. De Politie is op zoek naar getuigen.

Rond een uur ’s nachts ontvingen collega’s van het slachtoffer een telefoontje van hem met het bericht dat ze snel moesten komen. Ze hoorden dat er sprake was van een vechtpartij en haastten zich naar hun collega.

Hoofd- en nekletsel

Net buiten de uitgang van het metrostation troffen ze hun collega zwaargewond aan. De betrokkenen waren inmiddels al weg. De beveiliger, een 51-jarige Rotterdammer, is met ernstig hoofd- en nekletsel naar het ziekenhuis gebracht. De man ligt nog altijd in het ziekenhuis.

De Politie startte een onderzoek en hield zaterdag 23 maart twee verdachten aan. Het gaat om twee mannen van 20 en 21 jaar oud, woonachtig in Rotterdam.

Aanleiding nog onduidelijk

Wat er zich precies heeft afgespeeld, is voor de Politie nog onduidelijk. Mensen die getuige waren of camerabeelden hebben waar de mishandeling op te zien is, worden gevraagd contact op te nemen. Dit kan via de Opsporingstiplijn (0800-6070) of via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen