vrijdag, juli 12, 2024

Bewoners luchten hun hart bij wijkagent na reeks van explosies Ravelstraat Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel – Wijkagent Cindy Coremans heeft donderdagavond een spreekuur gehouden in de Ravelstraat in Capelle aan den IJssel. Dat deed ze nadat een woning meerdere keren het doelwit was van aanslagen met explosieven.

Onder het genot van een kopje koffie konden bewoners al hun vragen stellen. De bedoeling was een uurtje, maar al snel werd het twee uur zoals Wijkagentexpert Jacques Lems op Twitter schrijft. De Ravelstraat was kort achter elkaar meerdere keren het doelwit van een aanslag op een woning met explosieven. De politie doet onderzoek naar de explosies.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen