woensdag, juli 24, 2024

Motorrijdster overleden aan verwondingen na ongeval op A16

Het slachtoffer dat maandag 11 maart gewond raakte bij een verkeersongeval op de A16, ter hoogte van het Kralingseplein, is overleden aan haar verwondingen. Dit heeft de Politie bekendgemaakt.

Op de maandagochtend ging het rond kwart voor zeven mis op de A16 in de richting van de Van Brienenoordbrug. Meerdere weggebruikers raakten betrokken bij een botsing. Het slachtoffer, een 52-jarige vrouw uit Delft, was met de motor. Ze raakte zwaargewond.

Twee van de betrokken bestuurders, een 30-jarige man uit Den Haag en een 54-jarige man uit Barendrecht, werden aangehouden en verhoord. Zij werden vrij snel weer vrijgelaten, maar zijn nog wel verdachten.

De Politie heeft woensdag 20 maart bekendgemaakt dat de vrouw aan haar verwondingen is komen te overlijden.

Getuigenoproep

De Politie laat verder weten nog druk bezig te zijn met het onderzoek: “Er is ons alles aan gelegen om de veroorzaker(s) van dit ongeval te vinden. Heeft u meer informatie? Neem dan contact op met de Politie.” Verdere informatie wordt vanwege het onderzoek niet verspreid.

Tips doorgeven kan via het algemene nummer (0900-8844), de Opsporingstiplijn (0800-6070) of via het online tipformulier op de website van de Politie.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen