vrijdag, juli 12, 2024

Politie zoekt getuigen van verkeersongeval op A16

De Politie is op zoek naar getuigen van een verkeersongeval dat maandagochtend 11 maart gebeurde op de A16, ter hoogte van het Kralingseplein. Bij dit ongeval een vrouw zwaargewond.

Afgelopen maandag gingen het rond kwart voor zeven ’s ochtends mis ter hoogte van het Kralingseplein. Op de rijbaan richting de Van Brienenoordbrug raakten de bestuurders van drie busjes, een personenauto en een motorrijdster betrokken bij een botsing.

De motorrijdster, een 52-jarige vrouw uit Delft, raakte zwaargewond. Het is niet bekend hoe het nu met haar gaat. Twee van de betrokken bestuurders, een 30-jarige man uit Den Haag en een 54-jarige man uit Barendrecht, werden aangehouden en verhoord. Zij zijn inmiddels weer op vrije voeten.

Getuigenoproep

De Politie doet onderzoek naar de toedracht van het verkeersongeval en is op zoek naar getuigen. “Heeft u iets gezien of gehoord voor, tijdens of na het verkeersongeval? Of heeft u beelden van een dashcam? Laat het ons dan weten”, vraagt de Politie in een persbericht.

Tips doorgeven kan via het algemene nummer (0900-8844), de Opsporingstiplijn (0800-6070) of via het online tipformulier op de website van de Politie.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen