woensdag, juli 24, 2024

Wijkagente houdt spreekuur in bibliotheek

Op dinsdag 5 maart houdt Wijkagente Linda van den Hooven spreekuur in de bibliotheek aan het Stadsplein. Onder het genot van een kop koffie zit ze klaar voor een praatje met mensen uit de buurt.

Wijkagenten zijn politieagenten die het eerste aanspreekpunt zijn in een wijk. Ze zoeken actief contact met bewoners en organisaties, en proberen zo vroegtijdig problemen te signaleren en op te lossen.

Eén van de manieren om in contact te komen met inwoners, zijn spreekuren. Tijdens deze momenten kunnen inwoners naar de wijkagent om over de wijk te praten, uitleg te krijgen over bepaalde zaken waar de wijkagent zich mee bezig houdt en om andere vragen te beantwoorden. Het is een laagdrempelige manier om in contact te komen met de politie.

Spreekuur op 5 maart

Op 5 maart zit wijkagente Linda van den Hooven (van Middelwatering-oost) in Bibliotheek Capelle Centrum aan het Stadsplein. Tussen 10.30 en 11.30 uur is ze te vinden aan de grote tafel, beneden in de bibliotheek.


Vind jouw wijkagent

Wil jij weten wie de wijkagent in jouw buurt is? Via de website van de Politie zie je welke wijkagenten bij welke wijken horen en hoe je met ze in contact kan komen.

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen