vrijdag, juli 12, 2024

Gasleiding geraakt bij werkzaamheden Stadsplein, tientallen woningen zonder gas

Donderdagmiddag zijn zo’n 85 woningen aan de Fluiterlaan zonder gas komen te zitten, nadat een gasleiding was geraakt bij werkzaamheden. Netbeheerder Stedin werkt aan herstel.

Op en rondom het Stadsplein zijn sinds begin dit jaar werkzaamheden bezig. Momenteel worden er kabels en leidingen aangelegd en verlegd. Rond half drie bleek tijdens het graven een gasleiding te zijn geraakt en werden de hulpdiensten gealarmeerd. De omgeving, waaronder een deel van de Fluiterlaan, werd afgezet.

De gasvoorziening werd afgesloten, waarna Stedin aan de slag kon met het herstellen van de pijpleiding en de gasvoorziening voor de woningen. Rond vier uur ’s middags werd de afzetting opgeheven. Wanneer de gasvoorziening weer hersteld is, is nog onduidelijk.

Bij werkzaamheden aan het Stadsplein werd een gasleiding geraakt

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen